onödig skoldag

Jag försov mig och var i skolan kvart i 11 ungefär och vi har bara en lektion som slutar 11:25 tänkte att jag iallafall ska visa upp mig för det skulle vara någon "skolfest" som man var tvungen att vara med på men sen så säger min lärare att det är frivilligt! Åh... Jaja jag och filippa har läxa, att kolla på lejonkungen som dom gjorde på engelska lektionen idag. Idag hoppas jag att det blir lyckat men jag har en dålig känsla i kroppen... Kan inte beskriva den.

oh yes!

Äntligen en ny design, men den här är även den tillfällig, men känner iallafall att det är lite mer pepp på att blogga.
Ska byta ut den där fula bilden på mig också och lägga in en annan! Jaja borde faktiskt gå och lägga mig nu men är inte trött vilket jag borde vara eftersom jag tränat lite idag.


låååång promenad

Hej alla glada och ledsna! Iag har jag varit superduper duktig och gått en promenad på 2 timmar. Jag är stolt över mig själv. Nu sitter jag hos mina kusiner och gör ingenting. Pratade nyss med älsklingen i telefon också. Imorgon är det skola, blää. Men jag har skött mig väldigt bra tycker jag. Juste har kontaktat en tjej som gör designer som tar betalt också men det var bra priser för skit snygga designer men hon har inte svarat ska kolla runt lite på andra också för vill gärna ha det gjort så fort som möjligt vill inte ha den här fula designen. /Johanna

Plus i kanten till mig!

Japp har gymmat i en timme idag och igår promenerade vi i 2 timmar plus gymmade i 30 minuter och snart blir det ännu en promenad! Ska träffa min älskade Ewelina.. I love u. så vi höres!

Det här med uppdateringen då..

Lite tråkigt att uppdatera när bloggen ser ut som den gör hehe. Försöker hitta någon som kan fixa designen. Idag har jag varit i skolan lite trist, men har faktiskt varit där varje dag nu! En klapp på axeln till mig. Ni som känner mig vet ju att jag har väldigt svårt med skolan, har endå en känsla av att den här terminen kommer gå bra. Satsar på G i alla ämnen iallafall och min pojkvän har lovat mig pengar om jag har g i allt förutom matte för det är så svårt men g i matte är ju ett plus ska kämpa nu. Har även börjat träna .. eller vad man ska säga kanske inte träna men börjat promenera väldigt mycket nu ungefär 2 timmar om dagen. Ska även börja simma och gymma snart. Jag har faktiskt kollat på en dator idag också! Fast hittade ingen, vill ha en som är perfekt haha! Nu ska jag kolla runt lite på internet. Ciaooooo

Pokernörd

Hallo, Det har inte gått speciellt bra för mig med uppdateringen. Men jaja.. Jag är ju en wannabe bloggare, HA! Sitter just nu bara och spelar poker. Är med Saga också fast hon sover sött. Sitter också och kollar ny data och ny mobil. Mobil har jag ju redan och jag ska ju bara egentligen kunna ringa från den, men vill endå ha en lite snyggare och något bättre.

Snälla någon som är duktig på att fixa designer, vill du vara snäll och fixa min? Hör av er isåfall!


RSS 2.0